Levenscoaching

 

Wil je werken aan je persoonlijke groei, loop je ergens tegenaan in je leven of je werk, wil je bewuster bezig zijn met levensdoelen of meer zin geven aan je leven?  Al 20 jaar coach en train ik mensen als jij en er is niks mooiers dan jou een stap vooruit te helpen. Ik gebruik daarvoor veel bekende en beproefde methodieken, met als basis de door mij ontwikkelde Find You Methode.

 

Tarief voor particulieren: € 50,00 per uur inclusief BTW exclusief evt. reiskosten. Coaching kan online (skype) of op locatie worden verzorgd met een minimum van 1,5 uur per sessie op locatie.

 

Tarief voor bedrijven: € 50,00 per uur exclusief BTW en exclusief evt. reiskosten. Coaching kan online of op locatie worden verzorgd, met een minimum van 1,5 uur per sessie op locatie.

 

Wil je liever een coaching traject afspreken, dan kan dat natuurlijk ook. 

 

Find You Methode

©2018 JM Bezemer


De Find You methode heeft als belangrijkste doel het in gesprek gaan met jezelf, zodat je toegang krijgt tot je eigen wijsheid.

 

Er zijn 5 fases:

  1. Contact maken
  2. Ontwaken
  3. Versterken 
  4. Doorgroeien
  5. Integreren

 

Resultaat

Werken met deze methode maakt je krachtiger, onafhankelijker en rustiger, zodat je beter kunt plaatsen wat je meemaakt èn  in staat bent succes, geluk en plezier te creëren. Het brengt je in contact met alles wat leeft. Zo kun je bewust de grote lijnen van het leven herkennen en erkennen en ga je verbanden tussen gebeurtenissen, die op het eerste oog niets met elkaar te maken lijken te hebben, steeds meer zien en ervaren.

 

Vaak worden de dingen daar duidelijker van, soms ook zelfs simpeler. Maar vooral wordt jouw eigen specifieke rol in alles wat je overkomt herkenbaarder. Dat kan enorm helpen om deze rol uiteindelijk liefdevol en krachtig te kunnen vervullen. Om zo meer invloed uit te kunnen oefenen op wat je meemaakt en te kiezen hoe je daarmee om wilt te gaan.