Mijn naam is Anna Maria Bezemer. Zin aan mijn leven geven is altijd mijn diepste wens geweest. Dat is ook de reden, dat ik altijd heb gekozen voor een dienstverlenend beroep. Eerst in het hotelvak, daarna als vakbondsbestuurder en vanaf 2001 als inspiratie4u coach en trainer, zoek ik altijd naar manieren om mensen te ondersteunen en inspireren. 

Bewustwording

In de loop van de jaren merk ik steeds meer dat de betekenis van ondersteunen evolueert. Waar ik in mijn jonge jaren nog vooral mijn mouwen aan het opstropen was en druk was met vechten voor anderen, ben ik nu vooral aan het inspireren, coachen en trainen, omdat ik heb ervaren dat echte duurzame heling en groei van binnen uit komt. En ik heb ook geleerd, dat deze groei alleen maar door een ieder zelf gedaan kan worden. Vanuit dat bewustzijn zijn ook mijn inspiratiekaartensets ontstaan.

 

Dierenwelzijn

Dieren nemen in mijn leven een bijzondere plaats in. Zij inspireren en ontroeren me, ze maken me aan het lachen, ik bewonder ze en voel hun pijn. Daarom ondersteun ik dierenwelzijnsorganisaties (zowel privé als vanuit mijn onderneming), ben ik lid van de Partij voor de Dieren en eet en gebruik ik in mijn leven zo weinig mogelijk dierlijke producten.

Een paar organisaties die ik ondersteun zijn de Dierenbescherming, Stichting Viervoeters, Wildlife SOS, Stichting Dierenlot en Stichting Aap.

Ook het lot van de mens en van onze planeet gaat mij aan het hart. Daarom ondersteun ik ook organisaties als het Rode Kruis, Unicef, Artsen zonder Grenzen en Amnesty International.