Inspiratiekaartjes helpen bij bewustwording, ondersteunen als het soms even moeilijk is en nodigen je bovenal uit om meer naar je eigen innerlijke stem, je eigen wijsheid, te luisteren. De kaartensetjes zijn verkrijgbaar bij bol.com of bij de inspiratie4u.nl stand op diverse beurzen. 

 

In de 'Volg je levensweg Inspiratiekaartenset' vind je een verzameling van  levensthema's, die te maken hebben met bewust je eigen leven leiden en je eigen weg bewandelen. Een kleurrijke set, die bijzonder is om te zien en tegelijk heel praktisch is om mee te werken. Alle teksten staan duidelijk leesbaar op de kaarten, zodat geen begeleidend boekje nodig is. De kaarten kunnen verhelderend werken en inzichten geven.

En soms kan het ook best eenzaam zijn om je eigen weg te gaan, zeker als je omgeving een ander pad kiest. Misschien kan het trekken van een kaartje dan ook geruststellend of troostend zijn. Dit is ook een kaartenset waar je kaartleggingen mee kunt doen en je kunt hem ook in coaching of training gebruiken. 

 

 

Het algemene assortiment bestaat uit vijf setjes met elk een specifiek thema.  De kaartjes inspireren je op één specifiek thema, zoals rust, innerlijke vrede of zin in je leven. Deze setjes zijn in twee combinaties verkrijgbaar bij bol.com:

 

Inspiratiekaartencombinatie 2 sets: Je verdient het en Kaarten van de Rust

Elke set bestaat uit 60 kaartjes met daarop korte inspirerende spreuken en teksten in een kartonnen doosje. De set 'je verdient het' wil je laten weten dat je al het goede in je leven verdient. 'De kaarten van de Rust' nodigen je uit om meer rust te nemen in je leven. Leuk om zelf te gebruiken en leuk om kado te geven.

Inspiratiecombinatie 3 sets: Zin in je leven, Innerlijke vrede, Mijn hogere zelf

Elke set bevat 50 kaartjes met inspirerende spreuken en teksten in een handig transparant doosje, dat je open kunt zetten. 'Mijn hogere zelf' nodigt je uit in gesprek te gaan met jezelf, 'Innerlijke vrede' wil je inspireren je innerlijke vrede te (her)vinden en de 'Zin in je leven' kaarten inspireren je de zin in je leven te (her)ontdekken. 

 

Wil je meer in gesprek gaan met jezelf? Dan kunnen de 'Wat zegt je Zelf Inspiratiekaarten' je wellicht helpen. 

Met levensthema's die zorgvuldig en liefdevol worden verwoord op de 46 prachtige tekstkaarten word je geïnspireerd het gesprek met jezelf aan te gaan, door alle gedachten heen.

Deze kaarten kunnen gebruikt worden in coaching en training voor wat meer verdieping en bewustwordingen voor het achterhalen van onderliggende wensen en doelen.

 

Boek 'Als je naar je Zelf luistert'

Luisteren naar je Zelf is belangrijk, maar niet gemakkelijk. In onze maatschappij worden we eerder gevraagd wat onze mening ergens over is dan wat echt belangrijk voor ons is. En bij het maken van levenskeuzes kan dat zorgen voor innerlijke verwarring. Meningen zeggen namelijk niks over waar je gelukkig of ongelukkig van wordt. Dat zegt je hart, je innerlijke stem. En dat kun je helemaal niet uitleggen. Dit boekje wil je daarom helpen bij het luisteren naar die innerlijke stem. In deel 1 staan teksten die inspirerend, hoopgevend en troostend zijn. In deel 2 wordt je uitgedaagd om nog een stap verder te gaan. Het boekje is te koop via bol.com en de betere boekhandel.

 

Inspiratie4u.nl ondersteunt heel graag mensen die verschil willen maken in deze wereld. Daarom mag je het 'Save the World' e-boekje hier gratis downloaden en verspreiden, het is in PDF formaat en bevat ondersteunende en inspirerende teksten. Veel leesplezier!

 

The 'Save the world' e-book is also available in English, you can download it here.

 

 

Vind je het leuk om een spelletje te doen?

Met het 'Wensen, Dromen, Dankbaarheid' spel sta je stil bij je wensen en dromen en kijk je naar waar je in je leven dankbaar voor bent. Op elk kaartje staat een vraag of aanvulzin. Je kunt het alleen spelen, maar het is ook leuk om samen met familie en vrienden te doen of als onderdeel van een coaching of training. Het spel is te koop via bol.com.