Gratis e-book 'Save the world'

Inspiratie4u.nl ondersteunt heel graag mensen die verschil willen maken in deze wereld. Daarom mag je het 'Save the World' e-boekje hier gratis downloaden en verspreiden, het is in PDF formaat en bevat ondersteunende en inspirerende teksten. Veel leesplezier!

Lees meer »

'Als je naar je Zelf luistert' inspiratieboekje

Luisteren naar je Zelf is belangrijk, maar niet gemakkelijk. In onze maatschappij worden we eerder gevraagd wat onze mening ergens over is dan wat echt belangrijk voor ons is. En bij het maken van levenskeuzes kan dat zorgen voor innerlijke verwarring. Meningen zeggen namelijk niks over waar je gelukkig of ongelukkig van wordt. Dat zegt je hart, je innerlijke stem. En dat kun je helemaal niet uitleggen. Dit boekje wil je daarom helpen bij het luisteren naar die innerlijke stem. In deel 1 staan algemene innerlijke stem uitspraken die inspirerend, hoopgevend en troostend zijn. In deel 2 wordt je uitgedaagd om nog een stap verder te gaan. Het boekje is te koop via bol.com en de betere boekhandel.

Lees meer »

Wil je meer in gesprek gaan met je Zelf?

Dan kunnen de 'Wat zegt je Zelf Inspiratiekaarten' je wellicht helpen. Met levensthema's die zorgvuldig en liefdevol worden verwoord op de 46 prachtige tekstkaarten word je geïnspireerd het gesprek met je Zelf aan te gaan, door alle gedachten heen. 

Lees meer »

Wat zijn jouw dromen?

Met het 'Wensen, Dromen, Dankbaarheid' spel sta je stil bij je wensen en dromen en kijk je naar waar je in je leven dankbaar voor bent. Op elk kaartje staat een vraag of aanvulzin. Je kunt het alleen spelen, maar het is ook leuk om samen met familie en vrienden te doen of als onderdeel van een coaching of training. Het spel is te koop via bol.com.

Lees meer »

Volg je levensweg Inspiratiekaarten

In de 'Volg je levensweg Inspiratiekaartenset' vind je een verzameling van  levensthema's, die te maken hebben met bewust je eigen leven leiden en je eigen weg bewandelen. Een kleurrijke set, die bijzonder is om te zien en tegelijk heel praktisch is om mee te werken. Alle teksten staan duidelijk leesbaar op de kaarten, zodat geen begeleidend boekje nodig is. 

Lees meer »

Kaartlegging doen?

Kaartlegging doen? Dat kan. Je kunt met mij een kaartlegging via skype, telefonisch of via de mail doen. En je kunt kiezen tussen:

Lees meer »