Inspiratiekaartjes zijn mijn manier om mezelf en anderen te inspireren en te ondersteunen als dat nodig is. Ze kunnen helpen bij bewustwording, ondersteunen als het soms even moeilijk is en willen je bovenal inspireren. De kaartensetjes zijn verkrijgbaar bij bol.com

 

Hiernaast zie je mijn algemene assortiment, zeven setjes met elk een specifiek thema. Spreekt één van de thema's je aan? Wellicht zit je daar dan op dit moment middenin? De kaartjes kunnen je helpen bij het bewust worden wat er speelt en bij wat nodig kan zijn om te helen of te groeien. De kaartjes zijn op visitekaartformaat en op elk kaartje staat een korte inspirerende tekst. 

 

In de 'Volg je levensweg Inspiratiekaartenset' vind je een verzameling van allerlei levensthema's, die te maken hebben met het bewust je eigen leven leiden en je eigen weg bewandelen. Een kleurrijke set, die bijzonder is om te zien en tegelijk heel praktisch is om mee te werken. Alle teksten staan duidelijk leesbaar op de kaarten, zodat geen begeleidend boekje nodig is. De kaarten kunnen verhelderend werken en inzichten geven. En soms kan het ook best eenzaam zijn om je eigen weg te gaan, zeker als je omgeving een ander pad kiest. Misschien kan het trekken van een kaartje dan ook geruststellend of troostend zijn.

Dit is ook een kaartenset waar je kaartleggingen mee kunt doen en je kunt hem ook in coaching of training gebruiken. 

 

Wil je meer in gesprek gaan met jezelf? Dan kunnen de 'Wat zegt je Zelf Inspiratiekaarten' je wellicht helpen. Met levensthema's die zorgvuldig en liefdevol worden verwoord op de 46 prachtige tekstkaarten word je geïnspireerd het gesprek met jezelf aan te gaan, door alle gedachten heen.

 

Deze kaarten kunnen gebruikt worden in coaching en training voor wat meer verdieping en bewustwordingen voor het achterhalen van onderliggende wensen en doelen.

 

 

 

 

Download hier mijn gratis 'Save the World' inspiratie-ebook. Het boekje is in PDF formaat en mag gratis worden verspreid.

 

Veel leesplezier!

 

 

 

 

Vind je het leuk om een spelletje te doen?

Met het 'Wensen, Dromen, Dankbaarheid' spel sta je stil bij je wensen en dromen en kijk je naar waar je in je leven dankbaar voor bent. Op elk kaartje staat een vraag of aanvulzin. Je kunt het alleen spelen, maar het is ook leuk om samen met familie en vrienden te doen of als onderdeel van een coaching of training. Het spel is te koop via bol.com.