Inspiratiekaartjes zijn bedoeld om je dichter bij je Zelf te brengen. Ze kunnen helpen bij bewustwording, ondersteunen als het soms even moeilijk is en je bovenal uitnodigen meer naar je eigen innerlijke stem, je eigen wijsheid, te luisteren. De meeste kaartensetjes zijn verkrijgbaar bij bol.com of bij de inspiratie4u.nl stand op de beurs. Je vindt de eerstvolgende beurs op de homepage. 

 

Hiernaast zie je het algemene assortiment, zeven setjes met elk een specifiek thema. Spreekt één van de thema's je aan? Wellicht zit je daar dan op dit moment middenin? De kaartjes kunnen je helpen bij het bewust worden wat er speelt en bij wat nodig kan zijn om te helen of te groeien. De kaartjes zijn op visitekaartformaat en op elk kaartje staat een korte inspirerende tekst. Deze setjes zijn alleen op de beurs verkrijgbaar.

 

In de 'Volg je levensweg Inspiratiekaartenset' vind je een verzameling van  levensthema's, die te maken hebben met bewust je eigen leven leiden en je eigen weg bewandelen. Een kleurrijke set, die bijzonder is om te zien en tegelijk heel praktisch is om mee te werken. Alle teksten staan duidelijk leesbaar op de kaarten, zodat geen begeleidend boekje nodig is. De kaarten kunnen verhelderend werken en inzichten geven.

En soms kan het ook best eenzaam zijn om je eigen weg te gaan, zeker als je omgeving een ander pad kiest. Misschien kan het trekken van een kaartje dan ook geruststellend of troostend zijn. Dit is ook een kaartenset waar je kaartleggingen mee kunt doen en je kunt hem ook in coaching of training gebruiken. 

 

Wil je meer in gesprek gaan met jezelf? Dan kunnen de 'Wat zegt je Zelf Inspiratiekaarten' je wellicht helpen. Met levensthema's die zorgvuldig en liefdevol worden verwoord op de 46 prachtige tekstkaarten word je geïnspireerd het gesprek met jezelf aan te gaan, door alle gedachten heen.

Deze kaarten kunnen gebruikt worden in coaching en training voor wat meer verdieping en bewustwordingen voor het achterhalen van onderliggende wensen en doelen.

 

Boek 'Als je naar je Zelf luistert'

Luisteren naar je Zelf is belangrijk, maar niet gemakkelijk. In onze maatschappij worden we eerder gevraagd wat onze mening ergens over is dan wat echt belangrijk voor ons is. En bij het maken van levenskeuzes kan dat zorgen voor innerlijke verwarring. Meningen zeggen namelijk niks over waar je gelukkig of ongelukkig van wordt. Dat zegt je hart, je innerlijke stem. En dat kun je helemaal niet uitleggen. Dit boekje wil je daarom helpen bij het luisteren naar die innerlijke stem. In deel 1 staan teksten die inspirerend, hoopgevend en troostend zijn. In deel 2 wordt je uitgedaagd om nog een stap verder te gaan. Het boekje is te koop via bol.com en de betere boekhandel.

 


Inspiratie4u.nl ondersteunt heel graag mensen die verschil willen maken in deze wereld. Daarom mag je het 'Save the World' e-boekje hier gratis downloaden en verspreiden, het is in PDF formaat en bevat ondersteunende en inspirerende teksten. Veel leesplezier!

 

The 'Save the world' e-book is also available in English, you can download it here.

 

 

Vind je het leuk om een spelletje te doen?

Met het 'Wensen, Dromen, Dankbaarheid' spel sta je stil bij je wensen en dromen en kijk je naar waar je in je leven dankbaar voor bent. Op elk kaartje staat een vraag of aanvulzin. Je kunt het alleen spelen, maar het is ook leuk om samen met familie en vrienden te doen of als onderdeel van een coaching of training. Het spel is te koop via bol.com.