Anna Maria beantwoordt hieronder jouw vragen

 

Wat doe je precies?

Als inspiratiecoach en trainer wil ik je vooral inspireren om dichter bij je Zelf te komen, en daardoor veel meer invloed uit te oefenen op alles waar je mee te maken hebt. Zodat je succesvoller wordt en vooral ook blijer. 

 

Hoe doe je dat?

Tja, goede vraag. Al mijn hele leven lang ben ik hiermee bezig en vanaf 2001 echt concreet vanuit mijn eigen bureau. Alles wat ik weet, alles wat ik heb meegemaakt, ervaren en geleerd, zet ik voor je in. En omdat ik als je hier bent volledig toegewijd ben aan jou, kan ik goed inschatten wanneer je wat nodig hebt.

 

Wat heb je eigenlijk allemaal gedaan in het verleden?

Ik ben ooit begonnen als receptioniste in een hotel. Wat een leuke tijd was dat! Veel geleerd, maar ook vrienden voor het leven gemaakt. Langzaam kroop ik vervolgens omhoog op de hotelladder. En toen ik na een aantal jaren senior directieassistent was geworden, vond ik het tijd voor een andere weg. Vooral omdat ik mensen nog beter wilde helpen. Dat werd de vakbond. Ik heb gewerkt als vakbondsbestuurder, daarna als districtsbeheerder en de laatste paar jaar als landelijk onderhandelaar en coördinator van een landelijk team van vakbondsbestuurders. Tropenjaren, maar zooo veel geleerd! En in die laatste jaren bij de vakbond realiseerde ik me, dat ik mensen vooral wilde ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Dus ben ik voor mezelf begonnen, heb nog wat opleidingen gedaan en ben gaan werken als coach en trainer. En dat doe ik nog steeds.

 

Waarom geef je de coaching en trainingen bij jou thuis?

Het gaat mij er vooral om dat we in een fijne sfeer kunnen werken en die heb ik hier thuis. Het is een rijtjeshuis en niet heel groot, daarom hou ik het ook bij maximaal 4 mensen tegelijk, maar er is veel groen, rust en licht. Ik heb in de tuin ook nog een heerlijk tuinhuisje waar we in kunnen zitten om te praten of te mediteren en we kunnen hier prachtig wandelen langs de Vecht. 

 

Kan het ook op locatie?

Dat is zeker mogelijk, dan ga ik op zoek naar een passende plek. Dat betekent dan natuurlijk wel ook een ander prijskaartje.

 

Ik zie dat je vooral voor particulieren werkt, kunnen bedrijven je ook inhuren?

Ja, dat kan ook. Mijn werk is gericht op de mens en daarom heb ik tot nu toe vooral  gewerkt met vrouwen, soms ook mannen, die aan zichzelf willen werken. Die de persoonlijke individuele keuze maken om anders in het leven te willen staan en om meer uit het leven te halen. Maar het is echt super om te zien dat in deze tijd ook steeds meer bedrijven het fijn vinden als hun medewerkers geïnspireerd en bezield werken. Dus ja, graag!