Anna Maria beantwoordt hieronder jouw vragen

 

Wat doe je precies?

Als coach en trainer wil ik je vooral helpen om dichter bij je eigen zelf te komen, en daardoor veel meer invloed uit te oefenen op alles waar je mee te maken hebt. Zodat je succesvoller wordt in het behalen van je doelen en vooral ook gelukkiger kan zijn. 

 

Wat heb je eigenlijk allemaal gedaan in het verleden?

Ik ben ooit begonnen als receptioniste in een hotel. Wat een leuke tijd was dat! Veel geleerd, maar ook vrienden voor het leven gemaakt. Langzaam kroop ik vervolgens omhoog op de hotelladder. En toen ik na een aantal jaren senior directie-assistent was geworden, vond ik het tijd voor een andere weg. Vooral omdat ik mensen nog beter wilde helpen.

Daarom koos ik voor de vakbond. Ik heb gewerkt als vakbondsbestuurder, daarna als districtsbeheerder en de laatste paar jaar als landelijk onderhandelaar en coördinator van een landelijk team van vakbondsbestuurders. Tropenjaren, maar zooo veel geleerd!

En in die laatste jaren bij de vakbond realiseerde ik me, dat ik mensen vooral wilde ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Dat was voor mij het moment om voor mezelf te beginnen en te gaan werken als personal coach, freelance management- en communicatietrainer en inspiratietrainer en -coach. Persoonlijke groei blijft mijn passie, dus ik leer elke dag bij. Soms door een mooi boek te lezen, soms door een cursus te doen en soms gewoon door het leven te leven.