Anna Maria beantwoordt hieronder jouw vragen

 

Wat doe je precies?

Als inspirerend schrijver wil ik je vooral helpen om dichter bij jou eigen Zelf te komen, en daardoor veel meer invloed uit te oefenen op alles waar je mee te maken hebt. Zodat je succesvoller wordt in het behalen van je doelen en vooral ook gelukkiger. 

 

Hoe doe je dat?

Tja, goede vraag. Ik kan niet precies beschrijven hoe ik dat doe, maar ik weet wel, dat het vooral te maken heeft met focus en toewijding. Als ik ga nadenken over wat ik je wil vertellen, wordt het saai, niet inspirerend en treft het geen doel. Maar als ik me focus en concentreer, soms ook even mediteer, dan komen de thema's en teksten uiteindelijk vanzelf door. Dus als ik jou, mijn lezer, inspireren, dan kan dat alleen als het ook bij mij vanuit inspiratie komt. 

 

Wat heb je eigenlijk allemaal gedaan in het verleden?

Ik ben ooit begonnen als receptioniste in een hotel. Wat een leuke tijd was dat! Veel geleerd, maar ook vrienden voor het leven gemaakt. Langzaam kroop ik vervolgens omhoog op de hotelladder. En toen ik na een aantal jaren senior directie-assistent was geworden, vond ik het tijd voor een andere weg. Vooral omdat ik mensen nog beter wilde helpen. Dat werd de vakbond. Ik heb gewerkt als vakbondsbestuurder, daarna als districtsbeheerder en de laatste paar jaar als landelijk onderhandelaar en coördinator van een landelijk team van vakbondsbestuurders. Tropenjaren, maar zooo veel geleerd! En in die laatste jaren bij de vakbond realiseerde ik me, dat ik mensen vooral wilde ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Dus ben ik voor mezelf begonnen, heb nog wat opleidingen gedaan en ben gaan werken als coach en trainer. En nu ga ik me steeds meer richten op schrijven van inspirerende teksten.