Kaartlegging doen?

Gepubliceerd op 4 juni 2020 om 17:13

Kaartlegging doen?
Dat kan. Je kunt met mij een kaartlegging via skype, telefonisch of via de mail doen. En je kunt kiezen tussen:

Vierkaartlegging: deze legging gebruik je voor een situatie die op dit moment speelt, die actueel is. We kijken naar wat net gebeurd is, waar je nu staat en wat de volgende stap is èn wat dit voor jouw persoonlijk betekent of van je nodig heeft.

Keltisch Kruis kaartlegging van 10 kaarten: deze legging is uitgebreid en bestrijkt een lange periode en/of een complexe situatie. Met deze kaartlegging kun je bijvoorbeeld levensvragen bekijken of trends in je leven of je werk onderzoeken. Of je kijkt bijvoorbeeld naar wat een nieuw (levens)jaar voor je in petto heeft.

Proces en tarief
Telefonisch of via skype/videobellen: In ons gesprek pak ik er diverse inspiratiekaartensets bij, waar je uit kunt kiezen. We bespreken wat jouw situatie, wens of vraag is en vervolgens trekken we de kaarten. We bespreken ze, waarom ze liggen waar ze liggen en vooral wat dit voor jou kan betekenen en hoe het je kan helpen. Het trekken van de kaarten is een intuïtief proces, het duiden van de kaarten doen we op basis van focus, betrokkenheid en eigen wijsheid. De vierkaartlegging duurt 30 minuten, de Keltisch Kruislegging 1 uur.

Via de mail loopt het proces hetzelfde, alleen dan vertel je me dan via de mail wat je situatie, wens of vraag is. Ik stuur je een bevestiging, een dagdeel waarop de kaartlegging wordt gedaan en de factuur. Op het afgesproken dagdeel trek ik de kaarten voor je en zet de uitleg en betekenis voor je op papier. Die ontvang je dan via de mail diezelfde dag nog.

Vierkaartlegging                                              € 25,00*
Keltisch Kruis kaartlegging                            € 50,00*

Heb je belangstelling? Stuur dan een mail naar info@inspiratie4u.nl of vul de contactpagina in en ik neem contact met je op!

Tarieven zijn inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.