Online coaching

 

Bewustzijnsontwikkeling, zingeving en het volgen van je eigen levensweg

Wil je werken aan je persoonlijke groei, loop je ergens tegenaan in je leven of je werk, wil je bewuster bezig zijn met levensdoelen of zin geven aan je leven?  Al 20 jaar coach en train ik mensen als jij en er is niks mooiers dan jou een stap vooruit te helpen. Ik gebruik daarvoor veel bekende en beproefde methodieken, met als basis de door mij ontwikkelde Find You Methode.

 

Find You Methode

©2018 JM Bezemer


De Find You methode heeft als belangrijkste doel het in gesprek gaan met jezelf, zodat je toegang krijgt tot je eigen wijsheid.

 

Er zijn 5 fases:

  1. Contact maken
  2. Ontwaken
  3. Versterken 
  4. Doorgroeien
  5. Integreren

 

Resultaat

Werken met deze methode verhoogt de zelfredzaamheid, zodat je beter kunt plaatsen wat je meemaakt èn beter in staat bent succes, geluk en plezier te creëren. Het brengt je in contact met alles wat leeft. Zo kun je steeds beter de grote lijnen van het leven herkennen en erkennen en ga je verbanden tussen gebeurtenissen, die op het eerste oog niets met elkaar te maken lijken te hebben, steeds beter zien en ervaren.

 

Vaak worden de dingen daar duidelijker van, soms ook zelfs simpeler. Maar vooral wordt jouw eigen specifieke rol in alles wat je overkomt herkenbaarder. Dat kan enorm helpen om deze rol uiteindelijk liefdevol en krachtig te kunnen vervullen. Zo kun je meer invloed uitoefenen op wat je meemaakt en hoe je daarmee om wilt te gaan.