Trainingen online en op locatie

 

Trainingen zijn voor mij altijd maatwerk en kunnen individueel of voor een groep (max. 8 personen) worden verzorgd. Mogelijke thema's zijn persoonlijke groei, interactie en communicatie, een helpende mindset, resultaatgericht gedrag, meer rust vinden in jezelf en/of in gesprekken met anderen, bewust keuzes maken etc. In een intakegesprek bespreken we wat je wilt bereiken voor jezelf of je groep en op basis daarvan maak ik een programma voor je, bestaande uit beproefde methodieken. Mijn trainingen zijn gericht op het bereiken van inzicht en aanleren van de nodige vaardigheden binnen een gezellige, veilige omgeving, met veel afwisseling en dynamiek. 

 

Online trainen werkt in de meeste gevallen heel goed, mijn ervaringen en de resultaten uit mijn online trainingen laten dat ook zien. Wanneer mijn inschatting is, dat online trainen echter niet de beste weg is voor wat jij nodig hebt, dan geef ik dat aan. 

 

Wil je meer informatie, of een vrijblijvend oriënterend gesprek, stuur me dan een berichtje via de info & contact pagina!