50 jaar: tijd voor zelfzorg

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 10:29

Ben je nog steeds altijd aardig omdat je bang bent dat je wordt afgewezen?

Is nee zeggen ook na je 50e moeilijk voor je?

Wil je verandering in je leven, maar vind je het eng om het roer om te gooien?

Heb je veel verwachtingen, waardoor je vaak teleurgesteld wordt?


Dan kan het helpen om meer te leven vanuit je authentieke zelf. Dat klinkt logisch, maar dat is het in onze maatschappij lang niet altijd. Meer leven vanuit je Zelf betekent leven vanuit een nieuwe focus met veel aandacht en liefde voor jezelf én voor anderen. Deze weg is prachtig en rustgevend, en tegelijkertijd soms kwetsbaar en eenzaam.


Onze ervaring heeft ons geleerd, dat het daarom fijn kan zijn om dit proces af en toe te delen met anderen. Samen onderzoeken, praten, lachen en creatief bezig zijn met thema’s als: Wie en waar ben ik? Hoe ga ik om met authenticiteit in de wereld om me heen? Wat is mijn rol in relaties? Als ik aan het einde van mijn leven ben, heb ik dan mijn eigen leven geleefd? Heb ik wel goed naar mijn Zelf geluisterd? En heb ik daar ook naar gehandeld? En als ik dat doe, waar loop ik dan tegenaan?


We hebben hiervoor een mooie training ontwikkeld ‘50 jaar: tijd voor zelfzorg’ op zaterdag 18 november (hele dag, met broodjeslunch) en zaterdagochtend 4 december 2023.

 

We ontvangen je graag bij Moolenaar & Smit* aan de Palletweg 10, 2031 DB Haarlem in een mooie, professionele en sfeervolle ruimte. Je kunt erbij zijn voor € 325,00 per persoon inclusief BTW. Reserveren kan door een email te sturen naar: inekesmit1@gmail.com 

 

* de locatie is alleen bereikbaar per trap. Parkeren buiten de hekken van het terrein (bijvoorbeeld bij Ikea)

Wij zijn:

Ineke Smit ( 1962) systemisch coach, gesprekspartner bij leven en sterven en trainer
inekesmit1@gmail.com, 06 – 468 62 773

Al heel jong wist ik dat mensen helpen in het leven, mijn levensopdracht is, de vorm is later organisch ontstaan. Ik heb jaren gewerkt als  verpleegkundige, leraar, trainer,  stervens – en rouwbegeleidster en uitvaartbegeleidster.

Op vele manier heb ik mensen bijgestaan en ontdekte ik dat we elkaar niet voor niks tegen komen op ons levenspad. Door de jaren heen luister ik ook steeds beter naar wat mijn Zelf te zeggen heeft.

 

Anna Maria Bezemer (1960) Coach, communicatietrainer & auteur
info@inspiratie4u.nl, 06 – 199 27 801

Zin aan mijn leven geven door mensen te helpen en te inspireren is altijd mijn diepste wens geweest. Ik heb een aantal jaren gewerkt in het hotelvak en als vakbondsbestuurder en hoe mooi dat werk ook was, ik kwam er steeds meer achter dat ik in dat werk niet kon doen wat ik ten diepste wilde doen.

Dat was het moment waarop ik besloot om bij het maken van mijn levenskeuzes alleen nog maar te luisteren naar mijn bezieling, mijn Zelf.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.