The West Wing

Al vanaf het begin van deze eeuw ben ik verslaafd aan The West Wing. Voor wie geen idee heeft waar ik het over heb (in Nederland is maar 1 seizoen uitgezonden), The West Wing is een Amerikaanse serie over de president en zijn staf, gemaakt nog voor Barack Obama president werd. Bijzonder genoeg heeft het presidentschap van Obama best wat overeenkomsten met de serie. En ik heb begrepen, dat er door deze serie zelfs mensen in de politiek zijn gegaan én voor Obama hebben gewerkt, maar dat heb ik alleen van horen zeggen. Al kan ik me daar echt wel iets bij voorstellen.

Lees meer »

Boef

Het is een grauwe, natte en donkere dag. Het is zomer, maar daar is buiten niks van te merken. Het is tijd om met de hond te wandelen en daar kijk ik niet bepaald naar uit. Hij ook niet trouwens. Hij vindt wandelen geweldig, doet niets liever. Behalve als het plenst. En dat doet het dus nu.

Lees meer »

Hoe inspiratiekaartjes mijn leven hebben veranderd

Na 20 jaar in bedrijven te hebben gewerkt, was ik heel erg toe aan 'eigen baas' zijn. En tegelijkertijd gaf dat me ook de kans om tijd voor mezelf te nemen. Ik was gewend veel en hard te werken en kwam daardoor niet genoeg toe aan mezelf. En dat ging ik zo rond mijn 40e goed merken, er bleek nog wel het een en ander te verwerken en voor mezelf beginnen gaf me daarvoor de ruimte.

Lees meer »